Aprop de l’estació…

Aprop de l'estació...

2 thoughts on “Aprop de l’estació…

  1. Què bé que jo el tinc verd! El que passa és que no sé distingir si me’n vaig o arribo, tant li fa, perquè si me’n vaig vol dir que he vingut. La vista es perd en l’equilibri dels colors i el tren, el protagonista invisible de les teves fotos de vies, em porta suaument, cap on? El més important és que ens movem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: