Ha tornat!!!

Ha tornat!!!

La meva amiga Magda tenia raó!. El meu amic ha tornat! A la mateixa hora al mateix lloc. Però avui, s’ha quedat una mica més lluny de mi. L’hi he dit que s’acostés, però no m’ha volgut fer cas. La foto, doncs, ha sortit pitjor. Massa lluny pel meu objectiu de 105mm. He pensat: “Potser no li ha agradat la foto que li vaig fer ahir, potser no era prou bona”. Ha estat pocs segons i ha marxat.
Quan m’he aixecat del banc on seia, m’he adonat del que ha succeït. A l’altre cantó hi havia un gos remenant per l’herba! Anava amb un alemany! És clar, al meu amic no l’hi agraden el alemanys -he pensat-.Amb tot això de la “prima de riesgo” és normal. M’he quedat una estoneta més, però ja no ha tornat.
Ho haurem de provar un altre dia.

One thought on “Ha tornat!!!

  1. 🙂 Fins hi tot fer amics és difícil en segons quin context. Després, alguns, ens voldran fer creure que la crisi és només econòmica. No t’entristeix, amic Josep, en cas que no torni, ell sap distingir i sap que malgrat els gosos que ens allunyen, les paraules càlides queden.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: